Magazin online, servicii, mentenanta, proiectare Instalatii incendiu Despre noi Contacteaza-ne
Instalatii Incendiu
 
 
Suna!
Contact

Aparat de control si semnalizare sprinklere

Mai multe poze

Aparat de control si semnalizare sprinklere
3.638,50 RON

Disponibilitate: In stoc

ACS-URILE APA-APA DN80, DN100, DN150,DN200 PN10/16 sunt aparate de control si semnalizare pentru sprinklere folosite in hale cu incalzire unde temperatura nu scade sub 0ºC.

Acestea au rolul de stabilizare si functionre normala a acestui sistem de stingere.

In general, un astfel de sistem este compus din: clapet de alarma legat la un gong hidraulic, vana cu contacte electrice de semnalizare, un ansamblu de vane si by-pass permitand verificarea sistemului, vana de golire, vana de verificare, manometre de control al presiunii in amonte si in aval de clapet, presostat de alarma, camera de intarziere ce este adesea adugata daca presiunea apei in reteaua de alimentare nu este constanta astfel impiedicandu-se declansarea accidentala a gongului hidraulic si o alarma electrica legata la un detector de curgere cu semnale sonore si luminoase.

Dupa montare si testare acs-ul se sigileaza cu mansonul din dotare.
Sau
Descriere

Detalii

ACS-URILE APA-APA DN80, DN100, DN150,DN200 PN10/16 sunt aparate de control si semnalizare pentru sprinklere folosite in hale cu incalzire unde temperatura nu scade sub 0ºC. Acestea au rolul de stabilizare si functionre normala a acestui sistem de stingere.
       
Distributie, livrare Servicii, Proiectare, executie Mentenanta, suport, service Magazin online instalatii incendiu
       
Top