Magazin online, servicii, mentenanta, proiectare Instalatii incendiu Despre noi Contacteaza-ne
Instalatii Incendiu
 
 
Suna!
Contact
   
   
Despre noi
Despre noi
 
Prin intermediul site-ului nostru, incercam sa aducem intr-un singur loc doua dintre cele mai mari nevoi ale clientilor nostrii, privind siguranta impotriva incendiilor. Gasiti in site-ul nostru, atat produsele mult dorite (prin intermediul magazinului nostru), cat si serviciile de care aveti nevoie pentru a va asigura buna functionalitate a instalatiilor antiincendiu.
 
Incendiile sunt cel mai mare pericol in cadrul companiei dumneavoastra. Flacarile pot izbucni de la cea mai mica neatentie, sau din cauza unui incident minor precum un scurtcircuit. In acest caz, trebuie sa va asigurati bunurile si trebuie sa va protejati angajatii, care trebuie sa beneficieze de un mediu de lucru sigur, asa cum este stipulat si in lege. Luati toate masurile necesare pentru a va proteja pe voi si pe angajatii din cladirea firmei voastre, prin intermediul instalatiilor de stingere a incendiilor.
 
Suntem o firma/companie specializata in executia de sisteme si instalatii antiincendiu. Oferim solutii integrate complete din domeniul securitatii la incendiu. De asemenea, va oferim spre vanzare toata gama de produse pentru sistemele de stingere cu apa tip sprinkler, drencer sau ceata de apa conform normelor romanesti, hidranti, sisteme complexe, accesorii si piese de schimb.
 

 
Sumar servicii mentenanta
 
   
• Service la instalatii • Asistenta tehnica
• Mentenanta instalatii • Remedierea defectiunilor
• Revizii la instalatii • Instruirea personalului
• Lucrari de intretinere si testare periodica a sistemelor • Verificarea periodica a hidrantilor de interior si exterior
• Verificarea periodica a prizelor de pamant • Verificari periodice pentru echipamente
   

 
Oferim service si mentenanta in garantie si post-garantie pentru lucrarile de instalatii executate, cat si pentru lucrarile executate de terti, pe baza unui contract de service. Lucrarile se efectueaza de personalul propriu cu respectarea normelor si a standardelor tehnice aflate in vigoare si cerute de ISU. La cererea clientilor, în functie de complexitatea lucrarii, asiguram echipe de întretinere cu program permanent. Obiectivul acestor echipe este mentinerea instalatiilor proiectate si executate la nivelul optim de functionare a acestora pe intreaga lor durata de viata.
 

   
Cu ce va putem ajuta
 
 
Oferim solutii complete de protectie impotriva incendiilor, folosind o gama larga de instalatii: apa, spuma, gaz, depistare rapida si alarme de incendiu, controlul accesului si inregistrare a timpului de lucru. Proiectam si executam elemente prefabricate si oferim intretinere pentru sistemele noastre, precum si pentru cele realizate de alte companii la nivel local.
 
Avem experienta in executia de proiecte, asumandu-ne toate responsabilitatile pentru proiectare, achizitie de materiale si echipamente specifice si finalizand cu montajul si punerea in functiune a sistemului.
 
Cu o bogata experienta in executia de instalatii antiincendiu suntem capabili sa preluam in dezvoltarea unui proiect toate responsabilitatile: Proiectare sisteme antiincendiu conform normativelor romanesti. Servicii de consultanta si procurare/vanzare materiale pentru instalatii antiincendiu. Executie si supervizare sisteme si instalatii antiincendiu. Servicii de revizie si intretinere sisteme si instalatii antiincendiu.
 
       
Distributie, livrare Servicii, Proiectare, executie Mentenanta, suport, service Magazin online instalatii incendiu
       
Top