Magazin online, servicii, mentenanta, proiectare Instalatii incendiu Despre noi Contacteaza-ne
Instalatii Incendiu
 
 
Suna!
Contact
   
   
Proiectare
 
Proiectarea sistemelor antiincendiu de detectie si avertizare reprezinta o masura de siguranta pe care toate persoanele ar trebui sa o ia in calcul pentru sporirea gradului de protectie impotriva acestor fenomene devastatoare.
 
Depistarea din timp a fumului sau cresterii valorilor de temperatura ca urmare a prezentei focului, detectia focarului si avertizarea prin sistemele luminoase si acustice reprezinta etape importante in prevenirea izbucnirii sau extinderii unui incendiu.
 
Intreg sistemul antiincendiu trebuie proiectat astfel incat sa acopere toata suprafata cladirii sau spatiului ce se doreste a fi protejat. Aceasta operatiune va fi efectuata doar de profesionisti in domeniu, in acest sens. Echipa noastra va ofera servicii profesionale si legale de proiectare sisteme antiincendiu.
 
 
 
Detectia incipienta a focarului de incendiu, prin identificarea formelor lui de manifestare fum, radiatie termica, gaze toxice, flacara, constituie cel mai important mijloc de protectie la incendiu deoarece ofera posibilitatea lichidarii lui inaintea extinderii sau generalizarii cu rezultate dezastruoase.
 
 
Proiectare sisteme si Instalatii
 

Echipa noastra ofera servicii de proiectare in domeniul instalatiilor anti-incendiu pentru constructii noi, vechi, reabilitate, modernizate si pentru urmatoarele categorii de constructii:

- cladiri civile (blocuri de apartamente)

- cladiri industriale (spatii administrative, spatii de productie, depozite, hale)

- cladiri social – culturale (spatii pentru institutii de invatamant, sanitare, muzee, teatre)

- hoteluri, centre comerciale si turistice

- sedii de banci, birouri etc.

 
 
 
anti-incendiu
 
Eficienta unui sistem de detectare si semnalizare incendiu depinde in primul rand de calitatea proiectarii instalatiei, bazata pe identificarea corecta a riscurilor, alegerea si amplasarea optima a detectoarelor precum semnalizarea si alarmarea corespunzatoare pentru identificarea locului in care s-a produs evenimentul si evacuarea in siguranta a ocupantilor cladirii. Instalaţiile de semnalizare a incendiilor trebuie să asigure: - detectarea incendiilor atât pe căile de circulaţie pentru funcţionarea normală a construcţiilor, cât, mai ales, în spaţiile şi încăperile auxiliare, precum şi în acele încăperi în care incendiul ar putea evolua nestânjenit, fără a fi observat în timp util; - anunţarea incendiului la punctul de supraveghere permanentă, automat şi/sau prin declanşatoare manuale de alarmă şi telefoane de interior, precum şi, după caz, la unitatea de pompieri (serviciu de pompieri); - alarmarea operativă a personalului de serviciu, care trebuie să organizeze şi să asigure prima intervenţie şi evacuarea utilizatorilor în conformitate cu planurile de acţiune stabilite; - avertizarea ocupanţilor (utilizatorilor) din clădire asupra pericolului de incendiu şi transmiterea de instrucţiuni (mesaje) pentru evitarea panicii.
 
       
Distributie, livrare Servicii, Proiectare, executie Mentenanta, suport, service Magazin online instalatii incendiu
       
Top