Magazin online, servicii, mentenanta, proiectare Instalatii incendiu Despre noi Contacteaza-ne
Instalatii Incendiu
 
 
Suna!
Contact
   
   
Servicii
 
Instalaţiile de semnalizare şi detecţie a incendiilor aferente construcţiilor se stabilesc în funcţie de riscul de incendiu, tipul de clădire, de categoria de importanţă a construcţiilor şi de parametrii ce trebuie supravegheaţi, cum sunt: temperatura din încăpere, fumul, emanaţia de gaze periculoase sau explozive, flacără.
 
Alegerea unui anumit sistem de detecţie trebuie să se facă încă din faza de proiectare a construcţiei, pe baza unor criterii normative ce au ca scop principal siguranţa utilizatorilor.
 
Prin introducerea sistemului de protecţie împotriva incendiilor, se urmăreşte a se obţine un anumit grad de siguranţă în exploatarea construcţiilor, reducându-se astfel nivelul riscului de incendiu/explozie.
 
 
 
Oferim clientilor nostrii mentenanta instalatii stingere incendii si revizie tehnica a acestor sisteme. Operatiunile sunt desfasurate de catre un expert in domeniu, in conformitate cu normele europene, dar si in functie de criteriile specificate de catre producatorul instalatiei.
 
 
Instalatii anti-incendiu
 

Instalaţiile de semnalizare si preventie a incendiilor trebuie să asigure:

- Detectarea incendiilor atât pe căile de circulaţie pentru funcţionarea normală a construcţiilor, cât, mai ales, în spaţiile şi încăperile auxiliare, precum şi în acele încăperi în care incendiul ar putea evolua nestânjenit, fără a fi observat în timp util;

- Anunţarea incendiului la punctul de supraveghere permanentă, automat şi/sau prin declanşatoare manuale de alarmă şi telefoane de interior, precum şi, după caz, la unitatea de pompieri (serviciu de pompieri);

- Alarmarea operativă a personalului de serviciu, care trebuie să organizeze şi să asigure prima intervenţie şi evacuarea utilizatorilor în conformitate cu planurile de acţiune stabilite;

- Avertizarea ocupanţilor (utilizatorilor) din clădire asupra pericolului de incendiu şi transmiterea de instrucţiuni (mesaje) pentru evitarea panicii.

 
 
 
Conventionale - Adresabile
 

1. Sisteme conventionale sunt acele sisteme pentru spatii mici. Un sistem de alarma la incendiu conventional este alcatuit din centrala de detectie si alarmare antiincendiu conventionala, detectori de fum si temperatura, butoane de incendiu, bariere de fum si alti detectori speciali cum ar fi detectori de flacara, detectori de fum in conducta etc.

2. Sistemele de detectie si alarma la incendiu adresabile sunt sisteme inteligente alcatuite din centrale de detectie si alarmare incendiu cu bucle adresabile de detectori, detectori de fum si temperatura adresabili, butoane de alarmare la incendiu adresabile, module de adresare a detectorilor conventionali sau speciali precum barierele de fum, alte module de comanda pentru trape de fum, sirene de alarma la incendiu adresabile sau conventionale.

 
       
Distributie, livrare Servicii, Proiectare, executie Mentenanta, suport, service Magazin online instalatii incendiu
       
Top