Magazin online, servicii, mentenanta, proiectare Instalatii incendiu Despre noi Contacteaza-ne
Instalatii Incendiu
 
 
Suna!
Contact
   
   
Mentenanta
 
Oferim service si mentenanta in garantie si post-garantie pentru lucrarile de instalatii executate, cat si pentru lucrarile executate de terti, pe baza unui contract de service.
 
Lucrarile se efectueaza de personalul propriu cu respectarea normelor si a standardelor tehnice aflate in vigoare si cerute de ISU. La cererea clientilor, în functie de complexitatea lucrarii, asiguram echipe de întretinere cu program permanent. Obiectivul acestor echipe este mentinerea instalatiilor proiectate si executate la nivelul optim de functionare a acestora pe intreaga lor durata de viata.
 
Cu o bogata experienta in executia de instalatii antiincendiu suntem capabili sa preluam in dezvoltarea unui proiect toate responsabilitatile: Proiectare; Executie; Revizie; Intretinere.
 
 
 
Service la instalatii; Asistenta tehnica; Mentenanta instalatii; Remediere defectiuni; Revizii la instalatii; Instruire personal; Lucrari de intretinere si testare periodica; Verificare periodica a hidrantilor de interior si exterior; Verificare periodica a prizelor de pamant; Verificari periodice pentru echipamente.
 
 
Mentenanta Instalatii AntiIncendiu
 
Realizam servicii de verificare, mentenanta si revizie tehnica a tuturor tipurilor de sisteme de limitare si stingere a incendiilor, la nivel national.

Hidranti interiori si exteriori (portativi sau ficsi, subterani sau de suprafata), Sprinklere sau Pulverizatoare, Sprinklere deschise (drencere), Grupuri Pompare, Usi anti-foc, Instalatii de stingere a incendiilor cu gaz inert, etc.

Mentenanta instalatii stingere incendii si revizia tehnica a acestor sisteme este facuta de catre un expert in domeniu in conformitate cu normele europene, dar si in functie de criteriile specificate de catre producatorul instalatiei.

In cazul in care, pe langa mentenanta si revizia tehnica efectuata, instalatia necesita reparatii, va putem oferi atat piese de schimb, cat si unitati complete de inlocuire, la cel mai bun raport calitate-pret de pe piata.
 
 
 
Mentenanta
 

Mentenanţă - totalitatea acţiunilor planificate / neplanificate de testare, întreţinere şi reparaţii în scopul controlului nivelului de siguranţă prestabilit în faza de proiectare, a unei instalaţii/ element tehnic etc.(nivelul prestabilit se referă la conceptele de disponibilitate şi securitate).

Mentenabilitate - indicator de siguranţă/securitate care admit un anumit nivel de probabilitate ca: o instalaţie, echipament etc., să fie repus în stare de funcţionare, într-un anumit interval de timp, pentru care acţiunile de mentenanţă sunt realizate în condiţiile unor proceduri predefinite.

Mentenanţă preventivă - acţiunicare relevă, controlul riscurilor/pericolelor de producere a unui defect brusc, prin schimbarea/înlocuirea unor piese/elemente tehnice supuse uzurii, reglare, curăţare etc. ; include majoritatea acţiunilor de revizii şi reparaţii planificate (întreruperi planificate).

Mentenanţa corectivă - are ca scop înlăturarea/controlul unor funcţionări defectuoase sau a unor situaţii generate în mod accidental (întreruperi neplanificate, aleatorii, cu durate neprecizate)

 
       
Distributie, livrare Servicii, Proiectare, executie Mentenanta, suport, service Magazin online instalatii incendiu
       
Top